Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


aanmaken_en_upgraden

aanmaken en upgraden van een account

Het aanmaken van een account is heel eenvoudig: op de startpagina van Eenvoudigtebestellen.nl vul je je e-mail adres als gebruikersnaam in en kies je een eigen wachtwoord. Na het accepteren van de algemene voorwaarden klik je op de knop. Het account wordt aangemaakt en er wordt een bevestigingsbericht naar je e-mail adres gestuurd. Daarin staat een activeringslink waarmee je je account kunt activeren. Je wordt de eerste keer direct naar je eigen beheeromgeving geleid.

verlengen en/of upgraden van een account

De eerste 2 maanden van je account zijn gratis. In die periode heb je de mogelijkheid om 1 Excel bestand om te zetten in een online bestelformulier. Komt je account te verlopen of wil je meer online bestelformulieren tegelijktijdig online hebben dan kun je je account verlengen en/of upgraden. Dit kan alleen via de beheeromgeving, dus je moet eerst inloggen (ook als je account is verlopen).

Ga in de beheeromgeving naar Overzicht abonnement en klik op de knop 'upgrade of verleng je abonnement'. Je krijgt nu de keuze om je abonnement te verlengen met een half jaar, een jaar of met twee jaar. Je kunt ook het aantal Excel bestanden dat je mag converteren veranderen.

Let wel: als je het aantal extra bestanden wilt verminderen dan kan dit aantal nooit minder zijn dan het aantal dat je op dat moment online hebt. Wil je minder bestanden voor een nieuwe periode dan zul je eerst bestanden moeten verwijderen.

Alle wijzigingen gaan direct in na een succevolle betaling. Je krijgt altijd een bevestiging van je betaling per e-mail.

aanmaken_en_upgraden.txt · Laatst gewijzigd: 2021/04/14 14:22 door support

Paginahulpmiddelen